Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Tailor made aranžman označava velika fleksibilnost i mogućnost prilagodbe programa željama klijenta. U doslovnom prijevodu označava uslugu krojenu po mjeri korisnika / prilagođenu korisniku.

Namijenjen je korisnicima koje standardna ponuda ne zadovoljava. Putovanje u terminu koji Vam odgovara, prijevoznim sredstvom po Vašem izboru, noćenje u smještajnom kapacitetu po izboru, aktivnosti po Vašem izboru uz naše stručne savjete i asistenciju prednosti su ovog tipa aranžmana. Tailor made aranžman omogućuje jedinstveno iskustvo jer je kreiran specijalno za Vas.

Za kreiranje tailor made aranžmana nazovite nas ili nam pošaljite upit putem maila sa sljedećim informacijama – koliko osoba putuje; koja je destinacija putovanja; u kojem razdoblju želite putovati; koji tip smještaja Vas zanima; koji su Vaši interesi i što želite doživjeti; koji je Vaš budžet?

Kontaktirati ćemo Vas u najkraćem mogućem roku s prijedlogom itinerara i zajedno ćemo realizirati aranžman. Za dodatne informacije obratite nam se na info@marunusa.hr

Usluga kreirana po Vašoj mjeri! Sami birate termin i trajanje putovanja, vrstu prijevoza, tip smještaja i aktivnosti u destinaciji.