Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Vodimo vas na avanturu u prekrasnoj prirodi okolice Knina. Točka susreta je Trg Ante Starčevića u Kninu odakle terenskim vozilom krećemo prema izvoru rijeke Krke i slapu Krčić. Po dolasku slijedi kratka stanka za fotografiranje i uživanje u prirodnim ljepotama.

Nakon pauze krećemo dalje Napoleonovom cestom i pratimo tok rijeke Krčić. Budući da rijeka Krčić ljeti presuši, ovisno o sezoni uživati ćemo u pogledu na slapove Krčića ili šetati koritom rijeke.

Zatim ćemo u Suhopolju kod Kijeva uživati u pogledu na Dinaru, najvišu planinu u Hrvatskoj. Nastavak ture makadamskom cestom do ponora dubokog 115 metara, najljepšeg oka Dalmacije – izvora Cetine. Imati ćete slobodno vrijeme za fotografiranje i uživanje u ljepotama izvora. Nakon pauze slijedi povratak u Knin. Tura je duga oko 60km.

Tura je dostupna s opcijom provjere raspoloživosti, što znači da odaberete datum, broj ljudi i pošaljete upit. U najkraćem mogućem roku odgovoriti ćemo vam je li moguće pružiti uslugu u traženom terminu.

Za ostala pitanja obratite nam se na info@marunusa.hr

Vozilo: Nissan Terrano 2014.
Dostupnost: tokom cijele godine
Minimalan broj ljudi: 2
Maksimalan broj ljudi: 6
Trajanje: 3h
Zahtjevnost: lagano, nije fizički zahtjevno
Fizički uvjeti: nije preporučljivo za trudnice i osobe koje imaju problema s leđima
Preporučena dob: djeca od 6 godina i stariji
Što ponijeti: sportsku obuću ili obuću za planinarenje, hranu, piće, zaštitu od sunca, zaštitu od kiše, fotoaparat, mobitel
Uključeno u cijenu: vozilo, gorivo, vozač, osiguranje
Nije uključeno u cijenu: hrana, piće, napojnice

Dodaci i doplate: GoPro HERO9 Black, zamjenska baterija