Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Vodimo vas na avanturu u prekrasnoj prirodi okolice Knina. Točka susreta je Trg Ante Starčevića u Kninu odakle terenskim vozilom krećemo prema izvoru rijeke Krke i slapu Krčić. Po dolasku slijedi kratka stanka za fotografiranje i uživanje u prirodnim ljepotama.

Nakon pauze krećemo dalje Napoleonovom cestom i pratimo tok rijeke Krčić. Budući da rijeka Krčić ljeti presuši, ovisno o sezoni uživati ćemo u pogledu na slapove Krčića ili šetati koritom rijeke.

Zatim ćemo u Suhopolju kod Kijeva uživati u pogledu na Dinaru, najvišu planinu u Hrvatskoj. Nastavak ture makadamskom cestom do ponora dubokog 115 metara, najljepšeg oka Dalmacije – izvora Cetine. Imati ćete slobodno vrijeme za fotografiranje i uživanje u ljepotama izvora. Nakon pauze slijedi povratak u Knin. Tura je duga oko 60km.

Tura je dostupna s opcijom provjere raspoloživosti, što znači da odaberete datum, broj ljudi i pošaljete upit. U najkraćem mogućem roku odgovoriti ćemo vam je li moguće pružiti uslugu u traženom terminu.

Za vrijeme trajanja akcije “Mjesec hrvatskog turizma” nudimo popust od 35% na ovu uslugu. Cijena po osobi iznosi 234,00 HRK (31,06 EUR) umjesto redovnih 360,00 HRK (47,78 EUR). Za realizaciju su potrebne minimalno tri osobe.

Za ostala pitanja obratite nam se na info@marunusa.hr

Vozilo: Nissan Terrano 2014.
Dostupnost: tokom cijele godine
Minimalan broj ljudi: 2
Maksimalan broj ljudi: 6
Trajanje: 3h
Zahtjevnost: lagano, nije fizički zahtjevno
Fizički uvjeti: nije preporučljivo za trudnice i osobe koje imaju problema s leđima
Preporučena dob: djeca od 6 godina i stariji
Što ponijeti: sportsku obuću ili obuću za planinarenje, hranu, piće, zaštitu od sunca, zaštitu od kiše, fotoaparat, mobitel
Uključeno u cijenu: vozilo, gorivo, vozač, osiguranje
Nije uključeno u cijenu: hrana, piće, napojnice

Dodaci i doplate: GoPro HERO9 Black, zamjenska baterija