Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

MARUNUŠA j.d.o.o

je društveno poduzeće koje je osnovala Ekološka udruga “Krka” Knin 2013. godine.

2018. godine MARUNUŠA j.d.o.o. izabrana je među 5 najboljih hrvatskih društvenih poduzeća sa projektom pokretanja turističke agencije za promociju prirodne i kulture baštine grada Knina i okolice.

Od 17.09.2020. do 17.03.2023. je tvrtka nositelj projekta “Eko društveni poduzetnici” te djeluje kao turistička agencija.
Na osnivanje turističke agencije odlučili smo se prvenstveno zbog ljubavi prema našem gradu i njegovim prirodnim ljepotama.

Grad Knin okružen je sa 7 rijeka i 9 planina, a upravo ova fascinantna prirodna obilježja potaknula su nas na bavljenje aktivnim i pustolovnim turizmom. Geomorfološka obilježja našeg kraja daju nam komparativnu prednost za razvoj ove vrste turizma, tako u našoj ponudi možete naći kajaking, veslanje na dasci, biciklizam, planinarenje i jahanje, a paletu naših usluga konstantno ćemo širiti. Nećemo zanemariti niti agroturizam koji posljednjih godina doživljava procvat u okolici Knina. Naše usluge spoj su avanture, kontakta s prirodom, kulturnih bogatstava, okusa i mirisa našega kraja kreirane i za najizbirljivije korisnike.

Kontaktirajte nas i zatražite svoju ponudu, autentični doživljaj sigurno neće izostati.

OPĆE INFORMACIJE O NAMA

TVRTKA / NAZIV: MARUNUŠA jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu, usluge i turistička agencija

SJEDIŠTE: Drniška cesta 2/b, 22300 Knin

TEMELJNI KAPITAL: 10,00 HRK

UPRAVA: Srečko Kmetič, član uprave, direktor, zastupa društvo pojedinačno i samostalno

E – MAIL: info@marunusa.hr

WEB: https://marunusa.hr

RADNO VRIJEME: Ponedjeljak – Petak 08:00h – 16:00h, Subota i Nedjelja 09:00h – 13:00h.

REGISTAR: Sudski registar Trgovačkog suda u Zadru – stalna služba u Šibeniku, MBS: 110036398

BANKOVNI RAČUN: IBAN: HR66 2402006 11006919844 kod Erste&Steiermärkische Bank d.d., SWIFT: ESBCHR22

NADLEŽNO TIJELO ZA NADZOR: Državni inspektorat Republike Hrvatske – Turistička inspekcija, Šubićeva ulica 29, 10000 Zagreb

OPĆI UVJETI POSLOVANJA: Za paket-aranžmane u kojima nastupamo u svojstvu organizatora putovanja naša ovlaštenja utvrđena su Zakonom o pružanju usluga u turizmu, a naši Opći uvjeti poslovanja dostupni su ovdje

PODNOŠENJE PRIGOVORA: Eventualno nezadovoljstvo pruženom uslugom klijenti mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi osobno u prostorijama agencije ili putem preporučene pošte, telefaksa ili elektroničke pošte na gore navedene adrese/brojeve. Postupak rješavanja prigovora opisan je u našim Općim uvjetima poslovanja dostupnima ovdje.